INTERIM MANAGEMENT

Az interim egy tapasztalt szakember, aki egy speciális feladat végrehajtására szerződik.

 

Az interim management a megbízó cég számára egy hatékony üzleti megoldás, ha a cég a megszokott működési rutintól eltérő helyzetbe kerül. Ez jelentheti határozott időre szólóan menedzseri feladatok ellátását, projekt managementet, de éppúgy tervezett vagy hirtelen fellépő munkaerőhiány pótlását is.

 

A hozzánk forduló cégek ilyen esetekben vonnak be a változás folyamatába egy vagy több olyan változás managementben jártas személyt, akik rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és szaktudással.

 

Interim Manager előnyei:

 

  • Gyors reagálás: Az interim manager-ek szinte azonnali munkakezdéssel tudnak csatlakozni a cég életébe és működésébe.
  • Professzionalizmus: Az interimek rendelkeznek az adott pozíciónak/feladatnak megfelelő tudással és tapasztalattal, ezáltal képesek a legjobb döntéseket meghozni a szervezet számára.
  • Elfogulatlanság: Mivel külső tanácsadók, mentesek a cégben hosszú évek alatt kialakult politikai függőségektől és viszonyoktól.
  • Felelősségvállalás és elkötelezettség: Az interim manager-ek a megbízó cégnek tartoznak felelősséggel, így kiemelten fontos számukra a siker és felelősségvállalás.
  • Helye a szervezetben: Viszonylag rövidtávon részesei a cég életének, így képesek tárgyilagosnak maradni, és kommunikálni az alkalmazottak felé a nehezen prezentálható változásokat.
Mediuscom_piktos-website_interim-LR